Young Business Man Working in Houhai, Beijing : Stockfoto
Young Business Man working with cellphone in Houhai, Beijing


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young Business Man Working in Houhai, Beijing

Credits: 
Shannon Fagan
Bijschrift:
Young Business Man working with cellphone in Houhai, Beijing
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
159814541
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.420 x 5.130 px (28,96 x 43,43 cm) - 300 dpi - 7,71 MB
Young Business Man Working In Houhai Beijing StockfotoPersonal organizer,Telefoon gebruiken,Bedrijfsleven,Omhoog kijken,Zakenman,Glimlachen,Zelfvertrouwen,Eén persoon,Jong volwassen,Overhemd en stropdas,Peking,Staan,20-24 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Bovenlichaam,Buitenopname,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Fotografie,Groot bedrijf,Hoofdstad,Houding,Houhai,Kleurenfoto,Mensen,Mensen op de achtergrond,Mobiele telefoon,Stad,Stadsleven,Stadsstraat,Stralende lach,Verticaal,Volwassen,VrolijkPhotographer Collection: Taxi Shannon FaganYoung Business Man working with cellphone in Houhai, Beijing