Young boy writes math equations on chalkboard : Stockfoto
A young boy stands drawing on a huge chalkboard filled with mathematical equations


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young boy writes math equations on chalkboard

Credits: 
Justin Lewis
Bijschrift:
A young boy stands drawing on a huge chalkboard filled with mathematical equations
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
168351254
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 7,29 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Boy Writes Math Equations On Chalkboard StockfotoSchoolbord,Kind,Wetenschap,Wiskunde,Creativiteit,Wiskundig symbool,Innovatie,Inspiratie,Intelligentie,Kindertijd,Formule,Schrijven,Prestatie,Getal,Mensen,Krijt,Wonderkind,4-5 jaar,Eén persoon,Horizontaal,Op de rug gezien,Fotografie,Alleen kinderen,Verenigde Staten,Alleen één jongen,Binnenopname,Dag,Mannelijk,Staan,Driekwartlengte,KleurenfotoPhotographer Collection: Stone Justin LewisA young boy stands drawing on a huge chalkboard filled with mathematical equations