Young boy writes math equations on chalkboard : Stockfoto
A young boy stands drawing on a huge chalkboard filled with mathematical equations

Young boy writes math equations on chalkboard

Credits: 
Justin Lewis
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
A young boy stands drawing on a huge chalkboard filled with mathematical equations
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
168351254
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 7,29 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Boy Writes Math Equations On Chalkboard Stockfoto4-5 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Binnenopname,Creativiteit,Dag,Driekwartlengte,Eén persoon,Formule,Fotografie,Getal,Horizontaal,Innovatie,Inspiratie,Intelligentie,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Krijt,Mannelijk,Mensen,Op de rug gezien,Prestatie,Schoolbord,Schrijven,Staan,Verenigde Staten,Wetenschap,Wiskunde,Wiskundig symbool,WonderkindPhotographer Collection: Stone Justin LewisA young boy stands drawing on a huge chalkboard filled with mathematical equations