Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young boy plays with doctor's stethoscope. : Stockfoto
Young boy pretends to listen to his pediatrician heart during his doctor's visit.

Young boy plays with doctor's stethoscope.

Credits: 
Katrina Wittkamp
Bijschrift:
Young boy pretends to listen to his pediatrician heart during his doctor's visit.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
90100934
Collectie:
Photodisc
Young Boy Plays With Doctors Stethoscope StockfotoDokter,Geluk,Leunen,Patiënt,2-3 jaar,30-34 jaar,Aziatische en Indiase etniciteit,Bed,Binnenopname,Blond haar,Bovenlichaam,Buitenopname,Chicago,Dag,Deskundigheid,Doktersonderzoek,Dokterspraktijk,Europese etniciteit,Fotografie,Gezicht aan gezicht,Gezondheidszorg en medicijnen,Illinois,Indiase etniciteit,Jongens,Keus,Kind,Kinderarts,Kindertijd,Laboratoriumjas,Mand,Menselijk hart,Menselijk lichaamsdeel,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Multi etnische groep,Naar de hartslag luisteren,Onderdeel van een serie,Onderzoeken,Ontbloot bovenlichaam,Patiënt-artsrelatie,Plezier,Staan,Stethoscoop,Stralende lach,Ten voeten uit,Twee personen,Verenigde Staten,Verticaal,Volwassen,Vrolijk,Zitten,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Photodisc Katrina WittkampYoung boy pretends to listen to his pediatrician heart during his doctor's visit.