young boy playing with pastry dough. : Stockfoto
Young boy explores pastry dough, patting rolling cutting.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young boy playing with pastry dough.

Credits: 
Gary John Norman
Bijschrift:
Young boy explores pastry dough, patting rolling cutting.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
131683457
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.744 x 5.616 px (31,70 x 47,55 cm) - 300 dpi - 10,8 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Boy Playing With Pastry Dough StockfotoChaos,Keuken,Onderwijs,Eten koken,Kind,Speels,Kindertijd,Tafel,2-3 jaar,Aanraken,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Binnenopname,Bovenlichaam,Buitenopname,Close-up,Concentratie,Dag,Deeg,Deeggerechten,Deegrol,Eén persoon,Fotografie,Groot-Brittannië,Huiselijk leven,Idee,Keuken - huis,Kleurenfoto,Leren,Mannelijk,Mensen,Omlaag kijken,Saamhorigheid,Schort,Suffolk - Engeland,Verbondenheid,Verticaal,Woonruimte,Zorgzaamheid,newpremiumukPhotographer Collection: Taxi © Gary John NormanYoung boy explores pastry dough, patting rolling cutting.