Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
A young boy pilots a boat on Tonle Sap Lake : Stockfoto
A young boy pilots a boat taking tourists to visit Tonle Sap Lake.

A young boy pilots a boat on Tonle Sap Lake

Credits: 
Dennis K. Johnson
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
A young boy pilots a boat taking tourists to visit Tonle Sap Lake.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158693060
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.414 x 5.100 px (28,91 x 43,18 cm) - 300 dpi - 6,09 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
A Young Boy Pilots A Boat On Tonle Sap Lake StockfotoAlleen kinderen,Avontuur,Bovenlichaam,Buitenopname,Cambodja,Dag,Dorp,Eén persoon,Fotografie,Getijde,Jongens,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Lucht,Mannelijk,Mensen,Onderweg,Onscherpe achtergrond,Oost-Azië,Reizen,Rivier,Siem Reap,Stuur - auto,Toerisme,Vasthouden,Verticaal,Vervoer,Vrijetijdskleding,Watervaartuig,Wegkijken,Wolk,Woongebouw,ZonlichtPhotographer Collection: Lonely Planet Images Dennis K JohnsonA young boy pilots a boat taking tourists to visit Tonle Sap Lake.