Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Young boy looking at wall eye chart : Stockfoto
head only, rear view.

Young boy looking at wall eye chart

Credits: 
Garry Wade
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
head only, rear view.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
86431634
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.400 px (43,18 x 28,79 cm) - 300 dpi - 5,09 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Boy Looking At Wall Eye Chart Stockfoto4-5 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Binnenopname,Doktersonderzoek,Eén persoon,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Hangen,Hoofdletter,Horizontaal,Kijken,Kindertijd,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Lezen,Menselijk hoofd,Menselijk lichaamsdeel,Mensen,Muur,Onderzoeken,Onscherpe achtergrond,Oogonderzoek,Oogtestkaart,Op de rug gezien,Oregon - Amerikaanse staat,Patiënt,Portland - OregonPhotographer Collection: The Image Bank gravity imageshead only, rear view.