Young boy learning trumpet sheet music : Stockfoto
Young Boy learning trumpet sheet music, England, UK, Norwich.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young boy learning trumpet sheet music

Credits: 
-Rekha Garton-
Bijschrift:
Young Boy learning trumpet sheet music, England, UK, Norwich.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
140309120
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 14,8 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Boy Learning Trumpet Sheet Music Stockfoto30-34 jaar,6-7 jaar,Alleen volwassenen,Begeleiding,Binnenopname,Bladmuziek,Concentratie,Engeland,Europese etniciteit,Fotografie,Groot-Brittannië,Hobby's,Horizontaal,Hulp,Jongens,Kind,Kindertijd,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Leren,Mannelijk,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Middelste deel,Muziek,Muziekinstrument,Norwich - Engeland,Onderdeel van,Onderwijzen,Trompet,Twee personen,Vasthouden,VolwassenPhotographer Collection: Moment Select © 2012 Rekha GartonYoung Boy learning trumpet sheet music, England, UK, Norwich.