Young adult female business professional : Stockfoto

Young adult female business professional

Credits: 
Tooga
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
154191163
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.130 x 3.420 px (43,43 x 28,96 cm) - 300 dpi - 5,56 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Adult Female Business Professional Stockfoto 15419116320-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Auto,Aziatische en Indiase etniciteit,Bedrijfsleven,Bruin haar,Buitenopname,Dag,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Glimlachen,Goed gekleed,Horizontaal,In de camera kijken,Individualiteit,Jong volwassen,Kleurenfoto,Lang haar,Mensen,Park,Portret,Portretfoto,Professioneel beroep,Stad,Stad New York,Straat,Verenigde Staten,Volwassen,Volwassen vrouwen,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Taxi Tooga Productions, Inc.