Young adult female business professional : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Young adult female business professional

Credits: 
Tooga
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154191163
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.130 x 3.420 px (43,43 x 28,96 cm) - 300 dpi - 5,56 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Adult Female Business Professional StockfotoEén persoon,In de camera kijken,Portret,Professioneel beroep,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Auto,Aziatische en Indiase etniciteit,Bedrijfsleven,Bruin haar,Buitenopname,Dag,Fotografie,Geluk,Glimlachen,Goed gekleed,Horizontaal,Individualiteit,Jong volwassen,Kleurenfoto,Lang haar,Mensen,Park,Portretfoto,Stad,Stad New York,Straat,Verenigde Staten,Volwassen,Volwassen vrouwen,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Taxi Tooga Productions, Inc.