Young adult female business professional : Stockfoto

Young adult female business professional

Credits: 
Tooga
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154191163
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.130 x 3.420 px (43,43 x 28,96 cm) - 300 dpi - 5,56 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Young Adult Female Business Professional Stockfoto20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Auto,Aziatische en Indiase etniciteit,Bedrijfsleven,Bruin haar,Buitenopname,Dag,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Glimlachen,Goed gekleed,Horizontaal,In de camera kijken,Individualiteit,Jong volwassen,Kleurenfoto,Lang haar,Mensen,Park,Portret,Portretfoto,Professioneel beroep,Stad,Stad New York,Straat,Verenigde Staten,Volwassen,Volwassen vrouwen,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Taxi Tooga Productions, Inc.