Yellow : Stockfoto
A girl all dressed in yellow stands in a supermarket with bananas in her hand


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Yellow

Credits: 
Xenia Melnik Photography
Bijschrift:
A girl all dressed in yellow stands in a supermarket with bananas in her hand
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
164873002
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.602 x 2.602 px (22,03 x 22,03 cm) - 300 dpi - 4,37 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Yellow StockfotoSupermarkt,Mensen,Boodschappen,Banaan,Gangpad,Vasthouden,Detailhandel,Plank,Keus,Eén persoon,Bedrijfsleven,Groenten- en fruitafdeling,Consumentisme,Grote groep dingen,Variatie,Rusland,Alleen vrouwen,Binnenopname,In de camera kijken,Jong volwassen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Geel,Kleurenfoto,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Bovenlichaam,Fotografie,Gemak,Oost-Europese etniciteit,Portret,Roodhoofd,Vierkant,Volwassen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Moment Select Ksenia MelnikA girl all dressed in yellow stands in a supermarket with bananas in her hand