Yellow daisy (Aster sp), close-up : Stockfoto

Yellow daisy (Aster sp), close-up

Credits: 
joSon
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200330636-001
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt voor de volgende onderwerpgebieden in de aangegeven territoria en mag niet worden gebruikt om dergelijke onderwerpgebieden te illustreren: Kunst, Papierproducten voor verkoop in de detailhandel, Product - Brief-/wenskaart voor verkoop in de detailhandel, Product - Kalender voor verkoop in de detailhandel, Product - Poster voor verkoop in de detailhandel, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.200 x 4.200 px (35,56 x 35,56 cm) - 300 dpi - 6,72 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Yellow Daisy Closeup Stockfoto 200330636-001Asteroideae,Geel,Bloemblaadje,Enkele bloem,Vlak erboven,Zwarte achtergrond,Bloemhoofd,Close-up,Enkel object,Fotografie,Kleurenfoto,Schoonheid in de natuur,Studiofoto,Vierkant,Zonder mensenPhotographer Collection: Iconica