Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Yellow ceiling : Stockfoto
lampshade hanging from ceiling with yellow cast. TV light in background

Yellow ceiling

Bijschrift:
lampshade hanging from ceiling with yellow cast. TV light in background
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
92982534
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Alan Powdrill
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.079 x 3.438 px (43,00 x 29,11 cm) - 300 dpi - 23,2 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Yellow Ceiling Stockfoto 92982534Laag camerastandpunt,Binnenopname,Plafond,Lampenkap,Dag,Eenvoud,Fotografie,Groot-Brittannië,Hangen,Horizontaal,Huis interieur,Verlicht,Verlichting,Zonder mensenPhotographer Collection: Photonica © Alan Powdrilllampshade hanging from ceiling with yellow cast. TV light in background