7 year old Boy Boogie Boarding : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

7 year old Boy Boogie Boarding

Credits: 
Joe Polillio
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154872036
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.175 px (47,55 x 26,88 cm) - 300 dpi - 5,49 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
7 Year Old Boy Boogie Boarding StockfotoSpatten,Strand,Kind,Speels,6-7 jaar,Afgelegen,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Bodyboard,Buitenopname,Californië,Dag,Draadloze technologie,Echte mensen,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Grote oceaan,Horizon over water,Horizontaal,Kleurenfoto,Laptop,Mannelijk,Mensen,Oceanside,Pret,Reddingsvest,Spontaan,Techniek,Vakantie,Verenigde Staten,Vrije tijd,VrijetijdsbestedingPhotographer Collection: Taxi � Joe Polillio 2012