Wrestler posing before a fight : Stockfoto
Wrestler posing, sport bandages, sailer tattoos, mullet, larger wrestler, blue wrestling outfit, blue leotard


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Wrestler posing before a fight

Credits: 
Nick Ballon
Bijschrift:
Wrestler posing, sport bandages, sailer tattoos, mullet, larger wrestler, blue wrestling outfit, blue leotard
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
162947671
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.603 x 5.404 px (30,51 x 45,75 cm) - 300 dpi - 8,97 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Wrestler Posing Before A Fight StockfotoLelijkheid,Overgewicht,Mensen,Worstelen,Tatoeage,Eén persoon,Ouderwets,Gympak,Alleen mannen,Kracht,Oudere volwassenen,Rivaliteit,Sportschool,Staren,Groot-Brittannië,Londen - Engeland,Staan,Wedstrijdsport,Zwarte achtergrond,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Binnenopname,Blauw,Driekwart voorkant,Driekwartlengte,Echte mensen,Fotografie,Kleurenfoto,Toneelkostuum,Verticaal,Volwassen,Wegkijken,WoedePhotographer Collection: Stone Nick BallonWrestler posing, sport bandages, sailer tattoos, mullet, larger wrestler, blue wrestling outfit, blue leotard