Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woven goods for sale, Kagoshi Bamboo, Kagashiyama-sanjo. : Stockfoto
Kyoto, Kinki, Japan, North-East Asia, Asia

Woven goods for sale, Kagoshi Bamboo, Kagashiyama-sanjo.

Credits: 
Lonely Planet
Bijschrift:
Kyoto, Kinki, Japan, North-East Asia, Asia
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150383717
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
2.646 x 3.969 px (22,40 x 33,60 cm) - 300 dpi - 4,45 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woven Goods For Sale Kagoshi Bamboo Kagashiyamasanjo StockfotoAzië,Bedrijfsleven,Bezem,Binnenopname,Consumentisme,Detailhandel,For sale - Korte frase,Fotografie,Grote groep dingen,Japan,Japanse cultuur,Kinki,Kioto Prefectuur,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Koopwaar,Kunst,Kunst en Nijverheid,Kunstprodukten,LPIOwned,Ontwerp,Oost-Azië,Opvouwbaar,Van de zijkant,Variatie,Verfkwast,Verticaal,Waaier,Winkel,Zonder mensenPhotographer Collection: Lonely Planet Images Kyoto, Kinki, Japan, North-East Asia, Asia