Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
WORLD CURRENCY NOTES : Stockfoto

WORLD CURRENCY NOTES

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
BA18143
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Robert Clare
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.678 x 3.731 px (100,70 x 80,31 cm) - 118 dpi - 7,84 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
World Currency Notes Stockfoto BA18143Papiergeld,Internationale Financiën,Variatie,Zonder mensen,Achtergrond,Bedrijfsleven,Biljet van tien Australische dollar,Biljet van twintig dollar,Biljet van vijftig Duitse mark,Biljet van vijftig Franse frank,Fotografie,Grote groep dingen,Horizontaal,Kleurenfoto,Nederlandse gulden,Onderdeel van,Studiofoto,Tien dollar,Vijfduizend Yen,Vijftig pond,Volledig beeldPhotographer Collection: Taxi