Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Workmen looking at plans beneath steel construction frame on building site : Stockfoto

Workmen looking at plans beneath steel construction frame on building site

Credits: 
Monty Rakusen
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
140872272
Collectie:
Cultura
Workmen Looking At Plans Beneath Steel Construction Frame On Building Site Stockfoto25-29 jaar,30-39 jaar,35-39 jaar,Aan het werk,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Architectuur,Begin,Beroep,Blauwdruk,Bouw,Bouwplaats,Bouwvakkershelm,Buitenopname,Concentratie,Constructiegeraamte,Dag,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fabriek,Fotografie,Frontaal,Gemengde afkomst,Groot-Brittannië,Helm,Hoofddeksel,Horizontaal,Inspanning,Jong volwassen,Jonge mannen,Kingston upon Hull,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Mannen,Medewerker,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Multi etnische groep,Nauwkeurig toezicht,Omlaag kijken,Onderzoeken,Ontwikkeling,Planning,Reflecterende kleren,Saamhorigheid,Staal,Staan,Stagiair,Steiger,Steunbalk,Teamwerk,Tekstveld,Tonen,Twee personen,Uitleggen,Volwassen,VooruitgangPhotographer Collection: Cultura