Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Working Together : Stockfoto
Young asian woman sittting on exercise ball working in large open workspace with coworkers

Working Together

Credits: 
Seth Joel
Bijschrift:
Young asian woman sittting on exercise ball working in large open workspace with coworkers
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
104626319
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.413 px (43,35 x 28,90 cm) - 300 dpi - 6,66 MB
Working Together Stockfoto 104626319Kantoor,Gezonde levensstijl,Fitnessbal,Creativiteit,Open ruimte,Zitten,Van de zijkant,Mannen,Afro-Amerikaanse etniciteit,Bedrijfsleven,Draadloze technologie,Multi etnische groep,Stoel,Volwassen vrouwen,Werken,20-24 jaar,25-29 jaar,30-34 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Aziatische etniciteit,Balans,Binnenopname,Bovenlichaam,Bureau,Bureaustoel,Californië,Communicatie,De stad Los Angeles,Fotografie,Horizontaal,Japanse etniciteit,Jong volwassen,Kleurenfoto,Laptop,Laptop,Medewerker,Mensen,Middelgrote groep mensen,Samenwerking,Teamwerk,Techniek,Ten voeten uit,Verenigde Staten,Volwassen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Photographer's Choice Seth JoelYoung asian woman sittting on exercise ball working in large open workspace with coworkers