Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Worker weighing fruit in supermarket : Stockfoto

Worker weighing fruit in supermarket

Credits: 
Monashee Frantz
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
143070317
Collectie:
OJO Images
Worker Weighing Fruit In Supermarket StockfotoSupermarkt,Beroep,Markt,Groente,Mannen,Werken,Winkel,Weegschaal,Kassapersoneel,Boodschappen,Tomaat,Afro-Amerikaanse etniciteit,Schort,Versheid,Krat,Winkelen,Eén persoon,In de camera kijken,Detailhandel,Geluk,Gezonde voeding,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Portret,Alleen mannen,Dienstverlening,Glimlachen,Mensen,Variatie,Vasthouden,Verpakking,Frontaal,Staan,Verenigde Staten,30-34 jaar,30-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Binnenopname,Bovenlichaam,Californië,Consumentisme,Dag,De stad Los Angeles,Fotografie,Gemengde afkomst,Horizontaal,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Naamplaatje,Onscherpe achtergrond,Ordenen,Organisatie,Trots,Volwassen,Vrijetijdskleding,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: OJO Images