Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Worker inspecting harvested Pinot Noir grapes, Burgundy, France : Stockfoto
Chateau Corton-Grancey, Aloxe-Corton, Burgundy, France

Worker inspecting harvested Pinot Noir grapes, Burgundy, France

Credits: 
Ian Shaw
Bijschrift:
Chateau Corton-Grancey, Aloxe-Corton, Burgundy, France
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
BB2576-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.014 x 3.348 px (42,45 x 28,35 cm) - 300 dpi - 5,32 MB
Worker Inspecting Harvested Pinot Noir Grapes Burgundy France StockfotoWijngaard,Druif,Bourgondië,Boer,Oogsten,Eén persoon,Gecultiveerd,Kwaliteitscontroleur,Mand,Franse cultuur,Gewas,Wijnbouw,40-44 jaar,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Arbeider,Buitenopname,Culturen,Dag,Driekwartlengte,Eigenaar,Elke plaats,Europese etniciteit,Fotografie,Hoop,Horizontaal,Kleurenfoto,Landbouw,Landelijke scène,Nauwkeurig toezicht,Onderzoeken,Platte pet,Rijp,Staan,Tractor,Van de zijkant,Vrijetijdskleding,ZwartPhotographer Collection: The Image Bank Chateau Corton-Grancey, Aloxe-Corton, Burgundy, France