Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Worker inspecting harvested Pinot Noir grapes, Burgundy, France : Stockfoto
Chateau Corton-Grancey, Aloxe-Corton, Burgundy, France

Worker inspecting harvested Pinot Noir grapes, Burgundy, France

Credits: 
Ian Shaw
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Chateau Corton-Grancey, Aloxe-Corton, Burgundy, France
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
BB2576-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.014 x 3.348 px (42,45 x 28,35 cm) - 300 dpi - 5,32 MB
Release-informatie:
Model release
Worker Inspecting Harvested Pinot Noir Grapes Burgundy France Stockfoto40-44 jaar,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Arbeider,Boer,Bourgondië - Frankrijk,Buitenopname,Culturen,Dag,Driekwartlengte,Druif,Eigenaar,Elke plaats,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Franse cultuur,Gecultiveerd,Gewas,Hoop,Horizontaal,Kleurenfoto,Kwaliteitscontroleur,Landbouw,Landelijke scène,Mand,Nauwkeurig toezicht,Onderzoeken,Oogsten,Platte pet,Rijp,Staan,Tractor,Van de zijkant,Vrijetijdskleding,Wijnbouw,Wijngaard,ZwartPhotographer Collection: The Image Bank Chateau Corton-Grancey, Aloxe-Corton, Burgundy, France