Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Worker in metal worshop : Stockfoto
Worker using sander on stainless element, in workshop

Worker in metal worshop

Credits: 
Thierry Dosogne
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Worker using sander on stainless element, in workshop
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157027995
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.040 x 3.457 px (42,67 x 29,27 cm) - 300 dpi - 9,49 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Worker In Metal Worshop Stockfoto25-29 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,België,Beroep,Beschermende bril,Beschermende handschoen,Binnenopname,Bovenlichaam,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,Metaal,Metaalindustrie,Metaalwerker,Omlaag kijken,Provincie Namur,Roestvrij staal,Schort,Schuurmachine,Spontaan,Volwassen,Vonken,Werken,WerkplaatsPhotographer Collection: Iconica © Thierry DosogneWorker using sander on stainless element, in workshop