Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Worker in metal worshop : Stockfoto
Worker using sander on stainless element, in workshop

Worker in metal worshop

Bijschrift:
Worker using sander on stainless element, in workshop
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
157027995
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Thierry Dosogne
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.040 x 3.457 px (42,67 x 29,27 cm) - 300 dpi - 9,49 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Worker In Metal Worshop Stockfoto 157027995Metaalwerker,Roestvrij staal,Vonken,Werken,25-29 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,België,Beroep,Beschermende bril,Beschermende handschoen,Binnenopname,Bovenlichaam,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Houtwerkplaats,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,Metaal,Metaalindustrie,Omlaag kijken,Provincie Namur,Schort,Schuurmachine,Spontaan,VolwassenPhotographer Collection: Iconica © Thierry DosogneWorker using sander on stainless element, in workshop