Worker in metal worshop : Stockfoto
Worker using sander on stainless element, in workshop


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Worker in metal worshop

Credits: 
Thierry Dosogne
Bijschrift:
Worker using sander on stainless element, in workshop
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157027995
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.040 x 3.457 px (42,67 x 29,27 cm) - 300 dpi - 9,49 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Worker In Metal Worshop StockfotoMetaalwerker,Werken,Beroep,Houtwerkplaats,Roestvrij staal,Vonken,25-29 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,België,Beschermende bril,Beschermende handschoen,Binnenopname,Bovenlichaam,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,Metaal,Metaalindustrie,Omlaag kijken,Provincie Namur,Schort,Schuurmachine,Spontaan,VolwassenPhotographer Collection: Iconica © Thierry DosogneWorker using sander on stainless element, in workshop