Woollen Suit : Stockfoto
A chic looking woman has places to go and people to meet. She takes the car.
Bijschrift:
A chic looking woman has places to go and people to meet. She takes the car.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
JG1805-001
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
3.280 x 3.279 px (27,77 x 27,76 cm) - 300 dpi - 5,04 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woollen Suit Stockfoto1950-1959,1959,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Auto,Bouwwerk,Buitenopname,Cardigan,Driekwartlengte,Eén persoon,Fotografie,Glamour,Hoed,Horizontaal,Jong volwassen,Kleding,Pak,Persoonlijk landvoertuig,Retrostijl,Rok,Stad,Stadsleven,Stadsstraat,Stilstaand,Straat,Trui,Vervoer,Wol,Zwart-witPhotographer Collection: Hulton Archive A chic looking woman has places to go and people to meet. She takes the car.