Woodpecker, British Columbia : Stockfoto
High atop a 30ft tree, stopping only a moment to clean his wings and fly free


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woodpecker, British Columbia

Credits: 
A moment captured only once in a lifetime
Bijschrift:
High atop a 30ft tree, stopping only a moment to clean his wings and fly free
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
145556237
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.471 x 3.136 px (20,92 x 26,55 cm) - 300 dpi - 1,59 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woodpecker British Columbia StockfotoVogel,Dierenvleugel,Specht,Bovenste deel,Lucht,Boomstam,Brits-Columbia,Buitenopname,Canada,Close-up,Dag,Dieren in het Wild,Dierenthema's,Eén dier,Fotografie,Kleurenfoto,Langley - British Columbia,Lichaamsdeel van dieren,Neerstrijken,Onderdeel van,Verticaal,Vignettering,Wilde dieren,Zonder mensenPhotographer Collection: Moment Select "copyright" 2011 Cindy MarcotteHigh atop a 30ft tree, stopping only a moment to clean his wings and fly free