Women walking with shoppingbags on street. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Women walking with shoppingbags on street.

Credits: 
Betsie Van Der Meer
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
153330109
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.743 x 3.728 px (40,16 x 31,56 cm) - 300 dpi - 9,85 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Women Walking With Shoppingbags On Street Stockfoto20-24 jaar,Alleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Boodschappentas,Buitenopname,Consumentisme,Dag,Detailhandel,Dragen,Driekwartlengte,Echte mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Geld uitgeven,Groot-Brittannië,Hoofdstad,Horizontaal,Jong volwassen,Kledingwinkel,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Mensen,Mode,Modern,Overvloed,Stadsleven,Stoep,Stralende lach,Twee personen,Volwassen,Vriendschap,Vrijetijdskleding,Vrolijk,WinkelenPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer