women using technology : Stockfoto
techology, lifestyle


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Women using technology

Credits: 
Bloom Productions
Bijschrift:
techology, lifestyle
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152380418
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 7,92 MB
Women Using Technology StockfotoOudere volwassenen,Oudere vrouwen,Groot-Brittannië,Spontaan,Café,Levensstijl,Volwassen,Winkelen,Alleen vrouwen,Bedrijfsleven,Bejaard,Café-terras,Echte mensen,Internet,Laptop,Online winkelen,Twee personen,45-49 jaar,65-70 jaar,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Binnenopname,Bovenlichaam,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Fotografie,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Laptop,Mensen,Ontspanning,Seniore vrouwen,Techniek,Vriendschap,Vrijetijdskleding,ZittenPhotographer Collection: Taxi Bloom Productionstechology, lifestyle