Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
women using technology : Stockfoto
techology, lifestyle

Women using technology

Credits: 
Bloom Productions
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
techology, lifestyle
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152380418
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 7,92 MB
Release-informatie:
Model en property release
Women Using Technology Stockfoto45-49 jaar,65-69 jaar,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Bedrijfsleven,Bejaard,Binnenopname,Bovenlichaam,Café,Café-terras,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Echte mensen,Fotografie,Groot-Brittannië,Horizontaal,Internet,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Laptop,Laptop,Levensstijl,Mensen,Online winkelen,Ontspanning,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Seniore vrouwen,Spontaan,Techniek,Twee personen,Volwassen,Vriendschap,Vrijetijdskleding,Winkelen,ZittenPhotographer Collection: Taxi Bloom Productionstechology, lifestyle