Women taking self portrait in trafalgar square. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Women taking self portrait in trafalgar square.

Credits: 
Betsie Van Der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
138079805
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 9,04 MB
Women Taking Self Portrait In Trafalgar Square StockfotoToerist,Glimlachen,Londen - Engeland,Zelfportret,Fontein,Fotoberichten,20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Bovenlichaam,Britse cultuur,Buitenopname,Dag,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Fotografie,Fotografische Thema's,Gemengde afkomst,Groot-Brittannië,Hoofdstad,Horizontaal,Internationaal monument,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,Muts,Reisbestemmingen,Reizen,Sjaal,Staan,Stad,Stadsplein,Stadsreis,Telefoon,Toerisme,Trafalgar Square,Twee personen,Verbinding,Volwassen,Vrolijk,Warme kleding,Water,newpremiumukPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer