Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Women Shopping : Stockfoto
A shop floor view of women shopping at one of Marks and Spencer's 234 stores.

Women Shopping

Credits: 
Charles Hewitt
Bijschrift:
A shop floor view of women shopping at one of Marks and Spencer's 234 stores.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
HG0380-001
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
3.296 x 2.594 px (27,91 x 21,96 cm) - 300 dpi - 3,85 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Women Shopping StockfotoWinkelen,In de rij staan,Detailhandel,Winkel,Het verleden,Mensen op een rij,Alleen vrouwen,Paraplu,Zwart-wit,Marks and Spencer,Een groep mensen,Groot-Brittannië,Handtas,Kleding,Nette schoen,Consumentisme,Mode,Schoen,Tas,1955,Alleen volwassenen,Betegelde vloer,Binnenopname,Britse cultuur,Europa,Fotografie,Handschoen,Horizontaal,Menselijk been,Menselijk lichaamsdeel,Middelgrote groep mensen,Onderste deel,Sandaal,VolwassenPhotographer Collection: Hulton Archive A shop floor view of women shopping at one of Marks and Spencer's 234 stores.