Women posing and taking photo on mobile phone. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Women posing and taking photo on mobile phone.

Credits: 
Betsie Van Der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
140173590
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 9,16 MB
Women Posing And Taking Photo On Mobile Phone StockfotoSelfie,Vrouwenavond,Vrijgezellenfeest - Vrouwen,Handkus,Nacht,Nachtclub,Pret,Vriendschap,Getuite lippen,Jong volwassen,Nachtleven,Zelfportret,Binnenopname,Mobiele telefoon,Alleen jonge vrouwen,Alleen vrouwen,Communicatie,Euforie,Fotografie,Viering,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Ballon,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Fotoberichten,Fotografische Thema's,Geluk,Gemengde afkomst,Glimmend,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Mensen,Omarmd,Opwinding,Saamhorigheid,Sociale bijeenkomst,Twee personen,Volwassen,Vrolijk,Wang aan wang,newtechnologyPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer