Women looking at shoes in shop window. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Women looking at shoes in shop window.

Credits: 
Betsie Van Der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
134431210
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.030 x 3.588 px (42,59 x 30,38 cm) - 300 dpi - 8,54 MB
Women Looking At Shoes In Shop Window Stockfoto 134431210Winkelen,Detailhandel,Schoen,Etalages kijken,Winkeldisplay,Alleen vrouwen,Schoenenwinkel,Boodschappentas,Mensen,Twee personen,20-24 jaar,25-29 jaar,Vriendschap,Geluk,Stad,Buitenopname,Kijken naar,Plezier,Stadsleven,Europese etniciteit,Alleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Dag,Driekwartlengte,Fotografie,Gemengde afkomst,Glimlachen,Groot-Brittannië,Hoofdstad,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Multi etnische groep,Staan,Volwassen,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Wijzen,newpremiumukPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer