Women looking at digital tablet in livingroom. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Women looking at digital tablet in livingroom.

Credits: 
Betsie Van Der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
169707492
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 10,7 MB
Women Looking At Digital Tablet In Livingroom StockfotoTablet-pc,Huiselijk leven,Kijken naar,Volwassen,Vriendschap,20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Binnenopname,Blond haar,Boekenplank,Bontgekleurd,Bovenkleding,Bruin haar,Cardigan,Close-up,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Glimlachen,Groot-Brittannië,Hemden en shirts,Hoofd schuin,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Lang haar,Leunen,Levensstijl,Londen - Engeland,Mensen,Onderdeel van,Saamhorigheid,Sofa,Spontaan,Sterrenpatroon,Stralende lach,Twee personen,Vasthouden,Verbinding,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Woonkamer,Zij aan zij,ZittenPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer