Women in vintage clothing waiting inside beauty salon : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Women in vintage clothing waiting inside beauty salon

Credits: 
Siri Stafford
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200486068-002
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.521 x 4.800 px (29,81 x 40,64 cm) - 300 dpi - 6,22 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Women In Vintage Clothing Waiting Inside Beauty Salon StockfotoVolwassen vrouwen,Lezen,Retrostijl,Magazine,Ouderwets,Beauty spa,Alleen vrouwen,1950-1959,Drie personen,Raam,Een groep mensen,Wachten,Binnenopname,Elegantie,Frontaal,Gordijn,Handtas,20-24 jaar,30-39 jaar,Alleen volwassenen,Boom,Comfortabel,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Het menselijke lichaam,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Knus,Menselijke huid,Mensen,Mid-volwassen vrouw,Sofa,Ten voeten uit,Vasthouden,Verticaal,Vrouwelijk,Zij aan zijPhotographer Collection: Stone