Women in vintage clothing waiting inside beauty salon : Stockfoto

Women in vintage clothing waiting inside beauty salon

Credits: 
Siri Stafford
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200486068-002
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.521 x 4.800 px (29,81 x 40,64 cm) - 300 dpi - 6,22 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Women In Vintage Clothing Waiting Inside Beauty Salon Stockfoto1950-1959,20-24 jaar,30-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Beauty spa,Binnenopname,Boom,Comfortabel,Dag,Drie personen,Een groep mensen,Elegantie,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Gordijn,Handtas,Het menselijke lichaam,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Knus,Lezen,Magazine,Menselijke huid,Mensen,Mid-volwassen vrouw,Ouderwets,Raam,Retrostijl,Sofa,Ten voeten uit,Vasthouden,Verticaal,Volwassen vrouwen,Vrouwelijk,Wachten,Zij aan zijPhotographer Collection: Stone