Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Women having fun together : Stockfoto
Group of mature women, aged 40-50, enjoying a meal together at an outdoor table of a restaurant.

Women having fun together

Credits: 
Alistair Berg
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Group of mature women, aged 40-50, enjoying a meal together at an outdoor table of a restaurant.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154113351
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.992 x 3.328 px (42,27 x 28,18 cm) - 300 dpi - 12,8 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Women Having Fun Together Stockfoto40-44 jaar,45-49 jaar,50-54 jaar,Alleen oudere vrouwen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Blond haar,Bovenlichaam,Buitenopname,Communicatie,Dag,Echte mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Glas,Glimlachen,Horizontaal,Kaapstad,Kleurenfoto,Lachen,Maaltijd,Mensen,Ontspanning,Oudere volwassenen,Plezier,Praten,Restaurant,Saamhorigheid,Sociale bijeenkomst,Spontaan,Tafel,Vijf personen,Voedsel,Volwassen,Vriendschap,Vrije tijd,Vrolijk,Zitten,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: Iconica Alistair BergGroup of mature women, aged 40-50, enjoying a meal together at an outdoor table of a restaurant.