Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman's torso made from circuit boards (Digital Composite) : Stockfoto

Woman's torso made from circuit boards (Digital Composite)

Credits: Stephen Johnson
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
BD1633-001
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.680 x 4.600 px (31,16 x 38,95 cm) - 300 dpi - 3,88 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Womans Torso Made From Circuit Boards Stockfoto BD1633-001Futuristisch,Techniek,Internetporno,Close-up,Cyborg,Dag,Digitaal samengesteld beeld,Enkel object,Fotografie,Idee,Identiteit,Kleurenfoto,Mens en machine,Printplaat,Robot,Romp,Studiofoto,Uitsnede,Verticaal,Vrouwelijk,Wit,Witte achtergrondPhotographer Collection: The Image Bank