Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
womans hands making heart shape over heart : Stockfoto
young female, hands, white dress, hand shape, heart shape, biscuit background, yellow background

Womans hands making heart shape over heart

Credits: 
Oppenheim Bernhard
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
young female, hands, white dress, hand shape, heart shape, biscuit background, yellow background
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
98542352
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.180 x 4.231 px (35,39 x 35,82 cm) - 300 dpi - 4,88 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Womans Hands Making Heart Shape Over Heart Stockfoto30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Close-up,Communicatie,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gekleurde achtergrond,Hartvorm,Idee,Liefde,Mensen,Mid-volwassen,Middelste deel,Onderdeel van een serie,Roze achtergrond,Staan,Studiofoto,Verticaal,Vingers die een frame vormen,Volwassen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: The Image Bank Oppenheim Bernhardyoung female, hands, white dress, hand shape, heart shape, biscuit background, yellow background