Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman's hand touching computer key, globes, world map(digital composite) : Stockfoto

Woman's hand touching computer key, globes, world map(digital composite)

Credits: 
Zap Art
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
BA00731
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.842 x 3.466 px (41,00 x 29,35 cm) - 300 dpi - 5,74 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Womans Hand Touching Computer Key Globes World Map StockfotoAanraken,Alleen volwassenen,Blauw,Communicatie,Computerapparatuur,Computertoets,Cyberspace,Digitaal samengesteld beeld,Drukknop,Duwen,Eén persoon,Fotografie,Globale communicatie,Groot bedrijf,Horizontaal,Idee,Internationaal bedrijf,Internet,Kaart,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Onderdeel van,Planeet Aarde,Techniek,Typen,Volwassen,Wereldkaart,Wijsvinger,World at your fingertips - Engelse uitdrukkingPhotographer Collection: The Image Bank