Woman wrapped in blanket, lying in car trunk : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman wrapped in blanket, lying in car trunk

Credits: 
Andy Reynolds
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200297399-003
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.309 x 4.038 px (36,48 x 34,19 cm) - 300 dpi - 7,75 MB
Woman Wrapped In Blanket Lying In Car Trunk StockfotoAchterbak van auto,Lijk,Open,Moord,Raadsel,Hoge hakken,Dood,Het menselijke lichaam,Ondergrond,Parkeerterrein,Ten voeten uit,Binnenin,Fotografie,In een deken gewikkeld,Menselijk been,Menselijk lichaamsdeel,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Europese etniciteit,Eén persoon,Het einde,Horizontaal,Kleurenfoto,Onderdeel van een serie,Onheilspellend,Onherkenbaar persoon,Op de rug liggen,Sedan,Slachtoffer,Stilstaand,Van de zijkant,VervoerPhotographer Collection: Stone