Woman working on laptop by window : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman working on laptop by window

Credits: 
Tripod
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
112808376
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 6,27 MB
Woman Working On Laptop By Window StockfotoLaptop,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Mensen,Geluk,Eén persoon,Werken,Alleen vrouwen,Keus,Volwassen,Vrijheid,Fotografie,Van de zijkant,Jong volwassen,Schoonheid,Techniek,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Aspiraties,Binnenopname,Californië,Dag,De stad Los Angeles,Draadloze technologie,Horizontaal,Kleurenfoto,Laptop,Omlaag kijken,Raam,Stralende lach,Verenigde Staten,Vrijetijdskleding,Zelfvertrouwen,ZittenPhotographer Collection: Taxi Siri Berting