Woman working on her laptop. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman working on her laptop.

Credits: 
Ezra Bailey
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
154319845
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.167 x 3.444 px (43,75 x 29,16 cm) - 300 dpi - 6,39 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Working On Her Laptop Stockfoto 154319845Laptop,Kantoorkamer,Thuis werken,Zitten,Van de zijkant,Laptop,Zonlicht,Geel,Mensen,Eén persoon,Horizontaal,Raam,Alleen vrouwen,Typen,Alleen volwassenen,Groot-Brittannië,Kleurenfoto,Tafel,Volwassen,30-34 jaar,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bovenlichaam,Bruin haar,Dag,Draadloze technologie,Fotografie,Gestreept,Glimlachen,Lang haar,Mid-volwassen,Ontwikkeling,Potplant,Techniek,Tegenlicht,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Iconica With photographer.