Woman working on her laptop. : Stockfoto

Woman working on her laptop.

Credits: 
Ezra Bailey
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154319845
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.167 x 3.444 px (43,75 x 29,16 cm) - 300 dpi - 6,39 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Working On Her Laptop Stockfoto30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bovenlichaam,Bruin haar,Dag,Draadloze technologie,Eén persoon,Fotografie,Geel,Gestreept,Glimlachen,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kantoorkamer,Kleurenfoto,Lang haar,Laptop,Laptop,Mensen,Mid-volwassen,Ontwikkeling,Potplant,Raam,Tafel,Techniek,Tegenlicht,Thuis werken,Typen,Van de zijkant,Volwassen,Vrijetijdskleding,Woonkamer,Zitten,ZonlichtPhotographer Collection: Iconica With photographer.