Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman with shiny wavy hair covered face. : Stockfoto
Young woman with shiny wavy hair covering half her face, portrait.

Woman with shiny wavy hair covered face.

Bijschrift:
Young woman with shiny wavy hair covering half her face, portrait.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
150800332
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Andreas Kuehn
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.412 x 5.118 px (28,89 x 43,33 cm) - 300 dpi - 9,75 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman With Shiny Wavy Hair Covered Face Stockfoto 150800332Schoonheid,Glimmend,Luxe,Lang haar,Menselijk haar,Bruin haar,Alleen vrouwen,Golvend haar,Europese etniciteit,In de camera kijken,Ontzag,Jong volwassen,Portret,Alleen één jonge vrouw,Kleurenfoto,Alleen één vrouw,Portretfoto,20-24 jaar,Eén persoon,Mensen,Studiofoto,Grijze achtergrond,Verticaal,Volwassen,Alleen volwassenen,Decolleté,Fotografie,Kosten,Menselijk lichaamsdeel,Mouwloos bovenstuk,Roze lippenstift,Verenigde StatenPhotographer Collection: Stone Andreas KuehnYoung woman with shiny wavy hair covering half her face, portrait.