Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman with barcode on arm : Stockfoto

Woman with barcode on arm

Credits: 
altrendo images
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
82126629
Collectie:
Altrendo
Max. bestandsgrootte:
4.961 x 3.726 px (42,00 x 31,55 cm) - 300 dpi - 5,36 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman With Barcode On Arm StockfotoAlleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Close-up,Consumentisme,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Futuristisch,Gegevens,Gekleurde achtergrond,Getal,Horizontaal,Identiteit,Jong volwassen,Klant,Kleurenfoto,Koopwaar,Mens gemaakte objecten,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Mensen,Middelste deel,Staan,Streepjescode,Studiofoto,Tatoeage,Techniek,Uitsnede,Van de zijkant,Volwassen,Volwassen vrouwenPhotographer Collection: Altrendo