Woman with backpack walking alongside long road : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman with backpack walking alongside long road

Credits: 
Klaus Vedfelt
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152517018
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.760 x 3.840 px (48,77 x 32,51 cm) - 300 dpi - 19,1 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman With Backpack Walking Alongside Long Road StockfotoOnderweg,Exploratie,Frontaal,Reizen,Ten voeten uit,Wandelen,Eén persoon,Liften,Mensen,Alleen vrouwen,Rugzak,40-44 jaar,Afgelegen,Alleen volwassenen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Auto,Avondschemering,Avontuur,Bergketen,Buitenopname,Echte mensen,Escapisme,Escapisme,Europese etniciteit,Fotografie,Hoofd schuin,Horizon over land,Horizontaal,IJsland,Kleurenfoto,Oudere volwassenen,Reis,Spontaan,Volwassen,Vrijetijdskleding,Weg,WegkijkenPhotographer Collection: Iconica Klaus Vedfelt