Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman who is cleaning house. : Stockfoto
Two woman in house one sitting on sofa and reading book and other cleaning hair with vacuum cleaner.

Woman who is cleaning house.

Credits: 
YuriF
Bijschrift:
Two woman in house one sitting on sofa and reading book and other cleaning hair with vacuum cleaner.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
150177819
Collectie:
Moment

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Who Is Cleaning House StockfotoBizar,Stofzuiger,Schoonmaken,Mensen,In de camera kijken,Sofa,Alleen vrouwen,Boek,Huiselijk leven,Japan,Japanse etniciteit,Staan,Woonkamer,Gordijn,Ten voeten uit,30-34 jaar,Alleen Japans,Alleen mid-volwassen vrouwen,Alleen volwassenen,Binnenopname,Buigen,Dag,Fotografie,Glazen pot,Horizontaal,Jurk,Kleurenfoto,Kop,Kussen,Mid-volwassen,Raam,Tafel,Twee personen,Vasthouden,Volwassen,Yokohama,ZittenPhotographer Collection: Moment 2012 Yuri FiguenickTwo woman in house one sitting on sofa and reading book and other cleaning hair with vacuum cleaner.