Woman wearing fur jacket : Stockfoto
Woman wearing fur jacket with reflection of her husband in mirror.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman wearing fur jacket

Credits: 
Photo by PreFab International
Bijschrift:
Woman wearing fur jacket with reflection of her husband in mirror.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
141108701
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
3.771 x 2.593 px (31,93 x 21,95 cm) - 300 dpi - 7,41 MB
Woman Wearing Fur Jacket StockfotoArchiefbeelden,Retrostijl,Mode,Fotografie,1950-1959,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Automatisch postproductiefilter,Bont,Bovenlichaam,Bruin haar,Europese etniciteit,Fotografische Thema's,Frontaal,Handen op de heupen,Hangen,Horizontaal,Houding,In de camera kijken,Jak,Kleurenfoto,Kort haar,Mannen,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Middelste deel,Muur,Portret,Spiegel,Staan,Stralende lach,Transfer-print,Twee personen,Verenigde Staten,Volwassen,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Fototrove ©2012 GammageWoman wearing fur jacket with reflection of her husband in mirror.