Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman wearing fur jacket : Stockfoto
Woman wearing fur jacket with reflection of her husband in mirror.

Woman wearing fur jacket

Credits: Photo by PreFab International
Bijschrift:
Woman wearing fur jacket with reflection of her husband in mirror.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
141108701
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
3.771 x 2.593 px (31,93 x 21,95 cm) - 300 dpi - 7,41 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Wearing Fur Jacket Stockfoto 141108701Mode,1950-1959,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Bont,Bovenlichaam,Bruin haar,Europese etniciteit,Fotografie,Fotografische Thema's,Frontaal,Handen op de heupen,Hangen,Horizontaal,Houding,In de camera kijken,Jak,Kleurenfoto,Kort haar,Mannen,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Middelste deel,Muur,Portret,Retrostijl,Spiegel,Staan,Stralende lach,Transfer-print,Twee personen,Verenigde Staten,Volwassen,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Fototrove ©2012 GammageWoman wearing fur jacket with reflection of her husband in mirror.