Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman watering tree growing from stairwell : Stockfoto
Woman watering tree growing from stairwell in empty home under construction

Woman watering tree growing from stairwell

Bijschrift:
Woman watering tree growing from stairwell in empty home under construction
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
115730376
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Thomas Barwick
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.915 px (44,20 x 33,15 cm) - 300 dpi - 4,61 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Woman Watering Tree Growing From Stairwell Stockfoto 115730376Water geven,Gieter,Boom,Tuinieren,Gieten,Verfrissing,Alleen volwassenen,Aspiraties,Eén persoon,Huis interieur,Inspiratie,Mensen,Ten voeten uit,Alleen vrouwen,Groene vingers,Hardnekkigheid,Natuur,30-34 jaar,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Begin,Binnenopname,Dag,Doe-het-zelven,Dromen,Een helpende hand,Europese etniciteit,Fotografie,Geduld,Groei,Horizontaal,Huiselijk leven,Idyllisch,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Ondersteuning,Seattle,Staan,Toewijding,Uitdaging,Vastberadenheid,Verenigde Staten,Vindingrijk,Volwassen,Zen,ZuiverheidPhotographer Collection: Stone Thomas M. Barwick INCWoman watering tree growing from stairwell in empty home under construction