Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman walking in alley : Stockfoto
Woman walking in medieval alley, Girona, Spain.

Woman walking in alley

Credits: 
ABD
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Woman walking in medieval alley, Girona, Spain.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
141444701
Collectie:
Moment
Max. bestandsgrootte:
2.848 x 4.272 px (24,11 x 36,17 cm) - 300 dpi - 4,93 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Walking In Alley StockfotoAlleen volwassenen,Alleen één vrouw,Antiek,Architectuur,Blauw,Buitenopname,Dag,Eén persoon,Fotografie,Gebouw exterieur,Gerona,Geschiedenis,Kleurenfoto,Mensen,Middeleeuws,Onderweg,Op de rug gezien,Spaanse cultuur,Spanje,Steeg,Straatlamp,Ten voeten uit,Verticaal,Volwassen,Vrijetijdskleding,Wandelen,ZonlichtPhotographer Collection: Moment © 2010 Andres BreijoWoman walking in medieval alley, Girona, Spain.