Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman vacuuming carpet, portrait : Stockfoto

Woman vacuuming carpet, portrait

Credits: 
Erik Dreyer
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200066501-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.220 x 4.304 px (35,73 x 36,44 cm) - 300 dpi - 8,93 MB
Release-informatie:
Model release
Woman Vacuuming Carpet Portrait Stockfoto1950-1959,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Armstoel,Binnenopname,Blond haar,Bruin,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Geslachtsstereotype,Glimlachen,Hoek,Hoog standpunt,Huishoudelijk werk,Huisvrouw,Humor,In de camera kijken,Jurk,Keurig,Kleurenfoto,Koffietafel,Kort haar,Lampenkap,Middellang haar,Nette kamer,Onderdeel van een serie,Oranje,Ouderwets,Overtuiging,Portret,Print,Protest,Retrostijl,Schoon,Staan,Stofzuiger,Tapijt,Ten voeten uit,Thuiswinkelen,Trots,Verticaal,Vrolijk,WoonkamerPhotographer Collection: Stone