Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman vacuuming carpet, portrait : Stockfoto

Woman vacuuming carpet, portrait

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200066501-001
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Erik Dreyer
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.220 x 4.304 px (35,73 x 36,44 cm) - 300 dpi - 8,93 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Woman Vacuuming Carpet Portrait Stockfoto 200066501-001Huisvrouw,1950-1959,Stofzuiger,Retrostijl,Ouderwets,Huishoudelijk werk,Humor,Armstoel,Hoog standpunt,Binnenopname,Portret,Protest,Thuiswinkelen,Woonkamer,Fotografie,Glimlachen,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Blond haar,Bruin,Europese etniciteit,Eén persoon,Hoek,In de camera kijken,Jurk,Keurig,Kleurenfoto,Koffietafel,Kort haar,Lampenkap,Middellang haar,Nette kamer,Onderdeel van een serie,Oranje,Overtuiging,Print,Schoon,Staan,Tapijt,Ten voeten uit,Trots,Verticaal,VrolijkPhotographer Collection: Stone