Woman vacuuming carpet, portrait : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman vacuuming carpet, portrait

Credits: 
Erik Dreyer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200066501-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.220 x 4.304 px (35,73 x 36,44 cm) - 300 dpi - 8,93 MB
Woman Vacuuming Carpet Portrait StockfotoHuisvrouw,1950-1959,Retrostijl,Stofzuiger,Humor,Ouderwets,Huishoudelijk werk,Fotografie,Hoog standpunt,Woonkamer,Armstoel,Jurk,Protest,Binnenopname,Portret,Schoon,Thuiswinkelen,Glimlachen,Overtuiging,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Blond haar,Bruin,Europese etniciteit,Eén persoon,Geslachtsstereotype,Hoek,In de camera kijken,Keurig,Kleurenfoto,Koffietafel,Kort haar,Lampenkap,Middellang haar,Nette kamer,Onderdeel van een serie,Oranje,Print,Staan,Tapijt,Ten voeten uit,Trots,Verticaal,VrolijkPhotographer Collection: Stone