Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman using telephone, talking to man on screen (B&W) : Stockfoto
1960s

Woman using telephone, talking to man on screen (B&W)

Credits: 
Hulton Archive
Bijschrift:
1960s
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Beperkingen:
Er zijn geen exclusieve licenties beschikbaar voor de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Alle soorten gebruik, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
BA61119
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
3.538 x 4.742 px (29,96 x 40,15 cm) - 300 dpi - 5,31 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Using Telephone Talking To Man On Screen StockfotoTelefoon,Retrostijl,Televisietoestel,Onlinedating,1960-1969,Beeldscherm,Communicatie,Innovatie,Telefoon gebruiken,Televisie kijken,Discussie,Levensstijl,Techniek,Zwart-wit,20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,De media,Europese etniciteit,Fotografie,Glimlachen,Goed gekleed,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kijken,Mens en machine,Portretfoto,Telefooncel,Twee personen,Verticaal,Vrolijk,Zintuiglijke waarnemingPhotographer Collection: Hulton Archive 1960s