Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman using tablet computer on sofa : Stockfoto

Woman using tablet computer on sofa

Credits: 
Kris Ubach and Quim Roser
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
169267452
Collectie:
Cultura
Woman Using Tablet Computer On Sofa Stockfoto 169267452Tablet-pc,Televisietoestel,Volwassen vrouwen,Kijken naar,Mensen,Huiselijk leven,Internet,Film,Sofa,Woonkamer,Eén persoon,Vasthouden,Op de rug gezien,Over shoulder,Computeren,Verbinding,Alleen vrouwen,Levensstijl,Techniek,Kunst Cultuur en Vermaak,Binnenopname,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Europese etniciteit,Draagbaarheid,Glimlachen,Plezier,Draadloze technologie,Scherpte,Fotografie,Horizontaal,Pret,Volwassen,Liggen,Kleine scherptediepte,Gekanteld,30-34 jaar,Achterover leunen,Communicatie,30-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één vrouw,Comfortabel,Kleurenfoto,Knus,Tekstveld,Vrije tijd,Vrolijk,Gemengde afkomst,Alleen één mid-volwassen vrouw,Barcelona,Driekwartlengte,Gemak,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Op de rug liggen,Spanje,Weekend activiteitenPhotographer Collection: Cultura