Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman using tablet computer on sofa : Stockfoto

Woman using tablet computer on sofa

pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
169267452
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
Kris Ubach and Quim Roser
Collectie:
Cultura
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Woman Using Tablet Computer On Sofa Stockfoto 169267452Tablet-pc,Televisietoestel,Volwassen vrouwen,Kijken naar,Mensen,Internet,Huiselijk leven,Film,Sofa,Op de rug gezien,Woonkamer,Eén persoon,Vasthouden,Over shoulder,Alleen vrouwen,Computeren,Europese etniciteit,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Techniek,Binnenopname,Kunst Cultuur en Vermaak,Draagbaarheid,Plezier,Glimlachen,Verbinding,Horizontaal,Levensstijl,Pret,Fotografie,Kleine scherptediepte,30-34 jaar,Achterover leunen,Alleen één vrouw,Draadloze technologie,Liggen,Tekstveld,Volwassen,Gekanteld,Gemengde afkomst,30-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Barcelona,Comfortabel,Communicatie,Driekwartlengte,Gemak,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Op de rug liggen,Scherpte,Spanje,Vrije tijd,Vrolijk,Weekend activiteitenPhotographer Collection: Cultura