Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman using tablet computer on sofa : Stockfoto

Woman using tablet computer on sofa

Credits: 
Kris Ubach and Quim Roser
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
169267452
Collectie:
Cultura
Woman Using Tablet Computer On Sofa StockfotoTablet-pc,Televisietoestel,Volwassen vrouwen,Kijken naar,Mensen,Huiselijk leven,Internet,Film,Sofa,Woonkamer,Eén persoon,Op de rug gezien,Vasthouden,Over shoulder,Computeren,Alleen vrouwen,Techniek,Levensstijl,Verbinding,Kunst Cultuur en Vermaak,Binnenopname,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Europese etniciteit,Draagbaarheid,Glimlachen,Plezier,Scherpte,Draadloze technologie,Fotografie,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Pret,Liggen,Volwassen,Achterover leunen,Communicatie,Gekanteld,30-34 jaar,Comfortabel,Knus,Vrije tijd,30-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één vrouw,Kleurenfoto,Tekstveld,Vrolijk,Weekend activiteiten,Gemengde afkomst,Alleen één mid-volwassen vrouw,Barcelona - Spanje,Driekwartlengte,Gemak,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Op de rug liggen,SpanjePhotographer Collection: Cultura