Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman using tablet computer on sofa : Stockfoto

Woman using tablet computer on sofa

Credits: 
Kris Ubach and Quim Roser
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
169267452
Collectie:
Cultura
Woman Using Tablet Computer On Sofa Stockfoto30-34 jaar,30-39 jaar,Achterover leunen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Barcelona - Spanje,Binnenopname,Comfortabel,Communicatie,Computeren,Draadloze technologie,Draagbaarheid,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Film,Fotografie,Gekanteld,Gemak,Gemengde afkomst,Glimlachen,Horizontaal,Huiselijk leven,Internet,Kijken naar,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Knus,Kunst Cultuur en Vermaak,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Levensstijl,Liggen,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Op de rug gezien,Op de rug liggen,Over shoulder,Plezier,Pret,Scherpte,Sofa,Spanje,Tablet-pc,Techniek,Tekstveld,Televisietoestel,Vasthouden,Verbinding,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrije tijd,Vrolijk,Weekend activiteiten,WoonkamerPhotographer Collection: Cultura