Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman using tablet computer on sofa : Stockfoto

Woman using tablet computer on sofa

Credits: 
Kris Ubach and Quim Roser
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
169267452
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Collectie:
Cultura
Woman Using Tablet Computer On Sofa Stockfoto 169267452Tablet-pc,Televisietoestel,Volwassen vrouwen,Kijken naar,Mensen,Huiselijk leven,Internet,Sofa,Film,Woonkamer,Vasthouden,Eén persoon,Op de rug gezien,Over shoulder,Computeren,Alleen vrouwen,Verbinding,Techniek,Levensstijl,Kunst Cultuur en Vermaak,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Binnenopname,Europese etniciteit,Glimlachen,Draagbaarheid,Plezier,Scherpte,Draadloze technologie,Horizontaal,Pret,Volwassen,Fotografie,Kleine scherptediepte,Liggen,30-34 jaar,Achterover leunen,Communicatie,30-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één vrouw,Comfortabel,Kleurenfoto,Tekstveld,Vrije tijd,Vrolijk,Gekanteld,Gemengde afkomst,Knus,Alleen één mid-volwassen vrouw,Barcelona,Driekwartlengte,Gemak,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Op de rug liggen,Spanje,Weekend activiteitenPhotographer Collection: Cultura