Woman using phone : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman using phone

Credits: 
Brand New Images
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160077940
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.391 x 3.594 px (45,64 x 30,43 cm) - 300 dpi - 9,53 MB
Woman Using Phone StockfotoWitte achtergrond,Discussie,Mobiele telefoon,Portret,Telefoon gebruiken,Plezier,Studiofoto,Volwassen,Alleen vrouwen,Armen omhoog,Jong volwassen,Mensen,25-29 jaar,Afro,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bovenlichaam,Bruin haar,Communicatie,Draadloze technologie,Eén persoon,Fotografie,Gemengde afkomst,Handen in het haar,Horizontaal,Kleurenfoto,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Techniek,Verbinding,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Iconica Brand New Images