Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman using mobile phone in cafe : Stockfoto
Jersey City, New Jersey, USA

Woman using mobile phone in cafe

Bijschrift:
Jersey City, New Jersey, USA
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200198247-004
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Nivek Neslo
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.718 x 3.843 px (39,95 x 32,54 cm) - 300 dpi - 6,87 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Using Mobile Phone In Cafe Stockfoto 200198247-004Bord open,Café,Klein bedrijf,Eigenaar,Bedrijfsleven,Buitenopname,25-29 jaar,Aankomst,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Beëindigen,Dag,Driekwartlengte,Entrepreneur,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Middlebare afstand,New Jersey,Onderdeel van een serie,Staan,Stad,Stoel,Tafel,Telefoon,Telefoon gebruiken,Voedingsindustrie,Vrije tijd,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Stone Jersey City, New Jersey, USA