Woman using mobile phone in cafe : Stockfoto
Jersey City, New Jersey, USA


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Woman using mobile phone in cafe

Credits: 
Nivek Neslo
Bijschrift:
Jersey City, New Jersey, USA
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200198247-004
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.718 x 3.843 px (39,95 x 32,54 cm) - 300 dpi - 6,87 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Using Mobile Phone In Cafe StockfotoBord open,Klein bedrijf,Eigenaar,Café,Bedrijfsleven,Buitenopname,Eén persoon,Stad,25-29 jaar,Aankomst,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Beëindigen,Dag,Driekwartlengte,Entrepreneur,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Middlebare afstand,New Jersey,Onderdeel van een serie,Staan,Stoel,Tafel,Telefoon,Telefoon gebruiken,Voedingsindustrie,Vrije tijd,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Stone Jersey City, New Jersey, USA