Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Woman using laptop at park : Stockfoto
Woman sitting under tree and using laptop at park.

Woman using laptop at park

Credits: 
Tuan Tran
Bijschrift:
Woman sitting under tree and using laptop at park.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
151417860
Collectie:
Moment Open

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Woman Using Laptop At Park StockfotoPark,Laptop,Alleen vrouwen,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Bovenlichaam,Buitenopname,Concentratie,Dag,Draadloze technologie,Enkels over elkaar,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Glimlachen,Hobby's,Horizontaal,Jurk,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Laptop,Leunen,Mensen,Mid-volwassen,Ontspanning,Techniek,Tevreden,Verenigde Staten,Volwassen,Vrijetijdskleding,Zitten,ZonlichtPhotographer Collection: Moment Open Tuan TranWoman sitting under tree and using laptop at park.